O Carl Pei της Nothing σχολιάζει τα νέα προϊόντα της Apple

O CEO της Nothing, Carl Pei, ο οποίος ήταν και ένας από τους ιδρυτές της OnePlus, αποφάσισε να σχολιάσει τα iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, το Apple Watch Series 9 και το Apple Watch Ultra 2 που αποκάλυψε η Apple στην εκδήλωση Wonderlust την περασμένη εβδομάδα.

Σε ένα επίσημο βίντεο της Nothing που δημοσιεύθηκε στο Youtube, o Pei αναφέρει αρχικά πως οι παρουσιάσεις της Apple ήταν καλύτερες όταν γίνονταν μπροστά σε κοινό. Στην αποκάλυψη του αρχικού iPhone από τον Steve Jobs το 2007 φαίνεται πόσο το κοινό ενίσχυσε τον ενθουσιασμό και έδωσε vibe στην περίσταση. Σύμφωνα με τον Pei, με το κοινό μπροστά του, o Jobs μπόρεσε να κάνει κάποιο σόου και να τους ενθουσιάσει, κάτι που δε μπορεί να λειτουργήσει εάν η εκδήλωση είναι μαγνητοσκοπημένη.

Αναφερόμενος στη νέα σειρά iPhone 15, ο CEO της Nothing λέει πως η μεγαλύτερη αλλαγή φέτος ήταν η μετάβαση από τη θύρα Lightning στη USB-C. «Συνολικά είναι μια νίκη για το τεχνολογικό οικοσύστημα», λέει, «αλλά ελπίζω ότι η ΕΕ θα προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και θα ομογενοποιήσει πραγματικά το πρότυπο USB-C». Όπως προσθέτει,…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο