Nothing Phone (2): Νέα ενημέρωση με εστίαση στην κάμερα

Το Nothing Phone (2) έλαβε την πρώτη του ενημέρωση, η οποία έφερε πολλές βελτιώσεις που σχετίζονται με την κάμερα, στα μέσα Ιουλίου, λίγο μετά την ανακοίνωση. Τώρα, μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα, η εταιρεία κυκλοφορεί μια πρόσθετη ενημέρωση για την πιο πρόσφατη συσκευή της.

Αυτή φέρνει επίσης πολλές βελτιώσεις που εστιάζουν στην κάμερα και φέρει την ένδειξη Nothing OS 2.0.2. Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή αποκτά καλύτερη ευκρίνεια φωτογραφίας σε λειτουργία 50 MP, καλύτερη σταθερότητα και αντίθεση κατά την εγγραφή βίντεο, βελτιωμένη ποιότητα φωτογραφίας σε χαμηλό φωτισμό, καλύτερη αντίθεση, βελτιωμένο bokeh, βελτιστοποιημένη ευκρίνεια προσώπων σε λειτουργία Portrait και μεγαλύτερη ταχύτητα επεξεργασίας HDR.

Η κάμερα selfie έχει επίσης βελτιωμένη ευκρίνεια φωτογραφίας, βελτιωμένη ποιότητα σε χαμηλό φωτισμό και ταχύτερη επεξεργασία HDR.

Οι νέες δυνατότητες περιλαμβάνουν τον τερματισμό εφαρμογών του τηλεφώνου όταν φτάσει στο όριο θερμοκρασίας του, μια εικόνα χωρίς μπαταρία όταν το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο και νέα, διαφορετικά εικονίδια που προστέθηκαν για κάθε ένα από τα προϊόντα ήχου Nothing στον έλεγχο έντασης ήχου.

Η ενημέρωση περιλαμβάνει τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας Ιουλίου 2023, μια νέα ισχύ απτικής ανάδρασης κατά την πληκτρολόγηση, βελτιωμένη απόκριση της οθόνης αφής και αξιοπιστία δικτύου για “πολλαπλούς παγκόσμιους παρόχους”, βελτιωμένη απόδοση ορισμένων παιχνιδιών όταν παίζονται σε HDR και…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο