iPhone 15: Παρουσίαση στις 12 ή 13 και κυκλοφορία 22 Σεπτεμβρίου

Η εκδήλωση της Apple για την παρουσίαση του iPhone 15 αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου είτε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου φέτος, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Με το συνηθισμένο χρονοδιάγραμμα της Apple, οι προπαραγγελίες για τα νέα iPhone θα πραγματοποιούνταν λίγες μέρες αργότερα την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και η κυκλοφορία θα γινόταν μια εβδομάδα αργότερα, στις 22 Σεπτεμβρίου.

Η Apple συνήθως πραγματοποιεί την εκδήλωσή της τις πρώτες δύο εβδομάδες του μήνα προκειμένου να κυκλοφορήσει τα νέα της iPhone και να κλείσει σημαντικά έσοδα πριν ολοκληρωθεί το οικονομικό τρίμηνο της εταιρείας στο τέλος του μήνα. Ωστόσο, υπήρξαν φήμες για προκλήσεις στην παραγωγή, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα αργήσει το λανσάρισμα.

Ένα δημοσίευμα από το 9to5Mac την περασμένη εβδομάδα ισχυρίστηκε ότι ιθύνοντες σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας έχουν ενημερώσει τους υπαλλήλους τους να μην πάρουν άδεια την Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου καθώς περιμένουν μια «σημαντική ανακοίνωση smartphone».

Οι εκδηλώσεις iPhone της Apple πραγματοποιούνται συνήθως την Τρίτη, εκτός και αν πέσουν πάνω σε κάποια αργία, επομένως πάνε την επόμενη ημέρα. Φέτος δεν συμπίπτει με κάποια αργία η 12η Σεπτεμβρίου αλλά ισως υπάρχει κάποιος άλλος λόγος για να μεταφερθεί η εκδήλωση στις…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο