iOS 17, watchOS 10: Τα καλύτερα apps με τις νέες δυνατότητες

Όταν ένα νέο λειτουργικό σύστημα κυκλοφορεί, οι προγραμματιστές πρέπει να υιοθετήσουν και να προσαρμόσουν πολλαπλά χαρακτηριστικά και στοιχεία σχεδιασμού. Τώρα που είναι διαθέσιμο το iOS 17, πολλές σημαντικές εφαρμογές ενημερώνονται και αποκτούν ενδιαφέρουσες νέες δυνατότητες. Το watchOS 10 έχει επίσης μια νέα γλώσσα σχεδίασης, επομένως και στα Apple Watch έρχεται μια σειρά ενημερώσεων στις εφαρμογές.

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα apps με τα νέα χαρακτηριστικά:

Flighty (Δωρεάν, Premium συνδρομή)
Η δημοφιλής εφαρμογή παρακολούθησης πτήσεων επεκτείνεται για πρώτη φορά στο Apple Watch, φέρνοντας κρίσιμες λεπτομέρειες πτήσης στον καρπό σας. Το Flighty για Apple Watch λειτουργεί όπως το Flighty στο iPhone, αλλά παρέχει έξυπνες ενημερώσεις για κάθε σκέλος της πτήσης.

Για παράδειγμα, όταν ετοιμάζεστε να πάτε στο αεροδρόμιο, θα σας ενημερώσει για την ώρα απογείωσης του αεροπλάνου σας και εάν υπάρχουν καθυστερήσεις. Στη συνέχεια, μόλις φτάσετε εκεί, θα δείτε την πύλη, την ώρα αναχώρησης και τον αριθμό της θέσης σας. Αφού επιβιβαστείτε, θα λάβετε μια ανάγνωση της προόδου της πτήσης σας.

watchOS 10, iOS 17, watchOS 10: Τα καλύτερα apps με τις νέες δυνατότητες watchOS 10, iOS 17, watchOS 10: Τα καλύτερα apps με τις νέες δυνατότητες

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο