Το Women+ Connect της Lyft αντιστοιχίζει θηλυκούς και μη δυαδικούς οδηγούς και επιβάτες

(Credit: Hispanolistic Via Getty Images)

Η Lyft προσθέτει την επιλογή Women+ Connect, η οποία έχει ως στόχο να αντιστοιχίζει γυναίκες και μη δυαδικούς οδηγούς με περισσότερες γυναίκες και μη δυαδικούς επιβάτες.

Μόλις λανσαριστεί, οι γυναίκες και οι μη δυαδικοί επιβάτες θα βλέπουν την επιλογή “Count me in” μέσω της εφαρμογής της Lyft, η οποία θα αυξήσει την πιθανότητα να τους αντιστοιχίσουν με γυναίκες και μη δυαδικούς οδηγούς. Οι οδηγοί θα βλέπουν την ίδια επιλογή.

Η λειτουργία θα γίνει διαθέσιμη αρχικά σε πόλεις των ΗΠΑ, όπως το Σικάγο, το Φοίνιξ, το Σαν Ντιέγκο, το Σαν Φρανσίσκο και το Σαν Χοσέ. Εάν δεν υπάρχουν ταιριαστοί οδηγοί κοντά, οι οδηγοί μπορούν και πάλι να αντιστοιχιστούν με άνδρες. Σύμφωνα με τη Lyft, οι γυναίκες αντιπροσωπεύουν σχεδόν το ήμισυ των επιβατών της Lyft, αλλά μόνο το 23% των οδηγών της.

Η Lyft δεν το αναφέρει, αλλά υπονοεί ότι είναι συχνά ασφαλέστερο για τις γυναίκες και τους μη δυαδικούς αναβάτες και οδηγούς να συνδυάζονται με άλλες γυναίκες και μη δυαδικά άτομα παρά με άνδρες. Μια έκθεση για την ασφάλεια της κοινότητας του…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο