Το επόμενο iPad Pro μπορεί να έχει τεράστιο αποθηκευτικό χώρο

H Apple φημολογείται ότι ήταν κοντά στο να κυκλοφορήσει φέτος ένα γιγαντιαίο iPad Pro 14 ιντσών, αλλά τελικά κάτι την κράτησε. Αυτή η αναβάθμιση αναμένεται τελικά το 2024 και το Bloomberg περιμένει ότι θα είναι η μεγαλύτερη από το 2018.

Μία από τις τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις φαίνεται να αφορά τον αποθηκευτικό χώρο, αφού το νέο iPad Pro θα προσφέρει μια νέα επιλογή αποθήκευσης.

Τα iPad Pro 11 ιντσών και 12,9 ιντσών είναι διαθέσιμα σε πέντε διαμορφώσεις αποθήκευσης: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB και 2 TB. Οι περισσότεροι χρήστες δεν χρειάζονται 2 TB σε ένα tablet, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο εάν τραβάτε πολλά βίντεο υψηλής ανάλυσης.

Η Apple, τώρα, φημολογείται ότι σχεδιάζει μια επιλογή 4 TB για το επόμενο έτος, σύμφωνα με τον Νοτιοκορεάτη blogger yeux1122. Τα 4 TB ακούγονται σίγουρα υπερβολικά, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για να πειστούμε.

Όπως και να ‘χει, ο χώρος αποθήκευσης εξαντλείται αρκετά γρήγορα εάν έχετε πολλά αρχεία πολυμέσων στο tablet σας, επομένως μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που θα τους ήταν χρήσιμο ένα iPad Pro με αποθηκευτικό χώρο 4 TB και θα πλήρωναν περισσότερο για να το αποκτήσουν.

Οι φήμες θέλουν την Apple να…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο