Xiaomi Summer Τime: Καλοκαίρι παρέα με προϊόντα της Xiaomi

Το Xiaomi Summer Time ξεκίνησε και οι Xiaomi Fans στην Ελλάδα θα μπορέσουν να αποκτήσουν αγαπημένα τους προϊόντα από τη μεγάλη ποικιλία της Xiaomi σε μοναδικές τιμές. Απολαύστε ένα άνετο καλοκαίρι με τα έξυπνα προϊόντα της Xiaomi όπως scooters, ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ, wearable, κάμερες, τηλεοράσεις και προϊόντα φροντίδας κατοικίδιων που καλύπτουν τις καθημερινές σας ανάγκες, εύκολα και γρήγορα.

Μάλιστα, με την εφαρμογή Xiaomi Home App, στην οποία μπορείτε να συνδέσετε όλα τα έξυπνα προϊόντα της Xiaomi, θα μπορείτε να τα ελέγχετε και να τα διαχειρίζεστε από οπουδήποτε, κάνοντας της ζωή σας ακόμα πιο εύκολη και τις διακοπές πιο ξέγνοιαστες.

Ηλεκτρικές Σκούπες και Scooters

Το καλοκαίρι γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό όταν όλα δουλεύουν όπως τα θέλουμε: με πρόγραμμα, ευκολία και άνεση. Σ’ αυτό ξεχωρίζουν τα έξυπνα προϊόντα της Xiaomi, που κάνουν τη ζωή μας πιο απολαυστική, είτε μέσα είτε έξω από το σπίτι. Για παράδειγμα, οι Xiaomi Fans θα βρουν τα αγαπημένα τους Xiaomi Electric Scooters και τις έξυπνες Xiaomi Robot Vacuum σε ειδικές προσφορές.

Χάρη στα έξυπνα συστήματα χαρτογράφησης του χώρου και αυτόματου καθαρισμού διαφορετικών ειδών δαπέδων, οι σκούπες ρομπότ της Xiaomi ξεχωρίζουν για την απόδοση τους. Μάλιστα, η Xiaomi Robot Vacuum S10+ (διαθέσιμη…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο