Xiaomi Mix Fold 4 και Mix Flip: Παρουσιάζονται αυτό το μήνα

H Xiaomi θα κυκλοφορήσει τα αναδιπλούμενα Mix Fold 4 και Mix Flip αυτόν τον μήνα, όπως αποκάλυψε ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρειας Lei Jun.

Όπως ανακοίνωσε μέσω διαδικτύου, τα τηλέφωνα θα είναι οι πρώτες συσκευές που θα βγουν από το νέο Xiaomi Smart Factory στο Changping του Πεκίνου.

Xiaomi mix fold 4, Xiaomi Mix Fold 4 και Mix Flip: Παρουσιάζονται αυτό το μήνα

Η εγκατάσταση είναι 81.000 τ.μ. και θα μπορεί να παράγει 10 εκατομμύρια ναυαρχίδες ετησίως.

Η Xiaomi πραγματοποίησε μια επένδυση 2,4 δισεκατομμυρίων CNY (περίπου 330 εκατομμύρια δολάρια) και παρουσίασε λεπτομέρειες στο Weibo σχετικά με το τι ακριβώς βελτιώθηκε για να κάνει αυτό το εργοστάσιο τόσο ξεχωριστό.

Το εργοστάσιο έχει αυτό που ο Jun αποκαλεί έξυπνη πλατφόρμα παραγωγής. Μπορεί να λάβει ανεξάρτητες αποφάσεις και να τις εκτελέσει για να βελτιώσει τις διαδικασίες.

Η Xiaomi εξήγησε λεπτομερώς ότι αυτό περιλαμβάνει τη διάγνωση προβλημάτων εξοπλισμού και ακόμη και την πραγματοποίηση αυτοματοποιημένων αγορών πρώτων υλών και εξαρτημάτων.

Αφού οι συσκευές θα έρθουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, συντομα θα αρχίσουν τα teaser για το νέο Fold 4 που φέρεται να κυκλοφορεί παγκοσμίως. Άγνωστο παραμένει το τι θα συμβεί με το Mix Flip,…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο