Xiaomi 14T & 14T Pro: Επίσημα render τα δείχνουν σε όλα τα χρώματα

H Xiaomi επιβεβαίωσε πως θα ανακοινώσει τα 14T και 14T Pro στις 26 Σεπτεμβρίου και λίγο αργότερα διέρρευσε μια πλήρης σειρά από renders και για τις δύο συσκευές.

Η Xiaomi συνεχίζει τη στρατηγική της συνεργασία με τη Leica. Και τα δύο νέα τηλέφωνα θα κατασκευαστούν από κοινού με φακούς Leica και βελτιστοποιήσεις χρώματος όπως και οι συσκευές της περσινής σειράς Xiaomi 13T . Η Xiaomi επιβεβαίωσε επίσης την «κινηματογραφική τέχνη και την ανθρωπιστική φωτογραφία» υπονοώντας νέες προσθήκες στα χρωματικά προφίλ της Leica.

Η Xiaomi επιβεβαίωσε επίσης ότι και οι δύο συσκευές θα έρχονται με μια εφάπαξ επισκευή εκτός εγγύησης χωρίς πρόσθετες χρεώσεις εργασίας και μια φορά δωρεάν επισκευή οθόνης.

Αυτά δείχνουν το Xiaomi 14T σε τέσσερα χρώματα και το 14T Pro σε τρία. Όπως φαίνεται, η επωνυμία Leica εξακολουθεί να υπάρχει και στο περίβλημα της κάμερας στην πλάτη της συσκευής.

Το ίδιο τo camera island είναι ένα ορθογώνιο σχήμα στο επάνω αριστερό μέρος πίσω. Και οι δυο συσκευές έχουν τρεις κάμερες, ενώ υπάρχει και φλας LED.

Κανένα smartphone δε φαίνεται να διαθέτει κάμερα ζουμ με περισκόπιο, αλλά καμία συσκευή της σειράς Τ δεν είχε ποτέ.

Το πίσω τζάμι στο 14T φαίνεται πιο…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο