Xiaomi 13T Pro vs Xiaomi 13 Pro: Ποιες είναι οι διαφορές;

Το 2022, η Xiaomi κυκλοφόρησε τις εκδόσεις «T» των ναυαρχίδων της σειράς 12, παρέχοντας βασικές προδιαγραφές σε μια αρκετά φθηνότερη συσκευή. Η εταιρεία έκανε το ίδιο και με τη σειρά Xiaomi 13, κυκλοφορώντας τα Xiaomi 13T και Xiaomi 13T Pro.

Το Xiaomi 13T Pro επιδιώκει να φέρει υψηλά επίπεδα απόδοσης, ταχύτητας και εξαιρετικής οθόνης σε ένα τηλέφωνο που δεν είναι τόσο ακριβό όσο το εξαιρετικά premium 13 Pro, ωστόσο, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς.

To Xiaomi 13T Pro λέγεται πως θα κοστίζει £649 στην Μ. Βρετανία (800 ευρώ) , σε αντίθεση με το Xiaomi 13 Pro, του οποίου η τιμή ανερχόταν σε £1100 (1.400 ευρώ).

Κοιτάζοντας την πλάτη των δύο τηλεφώνων, οι διαφορές είναι σαφείς. Η σχεδίαση είναι διαφορετική, ενώ και το υλικό που χρησιμοποιείται είναι διαφορετικό. Το 13 Pro διαθέτει πιο ακριβή κεραμική πλάτη είτε πρόκειται για το μαύρο είτε για το λευκό μοντέλο, ενώ το 13T Pro διαθέτει είτε γυάλινη πλάτη στο Black and Meadow Green είτε vegan δέρμα στην έκδοση Alpine Blue.

Οι οθόνες είναι επίσης επικαλυμμένες με διαφορετικό γυαλί. Το 13 Pro έχει Gorilla Glass Victus στο μπροστινό μέρος, αλλά το 13T Pro έχει το…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο