Vivo Y300 Pro: Έρχεται την επόμενη εβδομάδα με αρκετές πρωτιές για την εταιρεία

Το vivo Y300 Pro θα φτάσει την επόμενη εβδομάδα, αποκάλυψε o Jia Jingdong, Πρόεδρος της vivo και GM του Brand and Product Strategy.

Το τηλέφωνο θα παρουσιαστεί στην Κίνα στις 5 Σεπτεμβρίου και το στέλεχος έγραψε μια μεγάλη ανάρτηση στο Weibo, εξηγώντας όλα τα νέα βασικά χαρακτηριστικά, όπως μια μεγάλη μπαταρία και τετραγωνισμένη οθόνη και τον λόγο που είναι σημαντικά για την εταιρεία.

vivo Y300 Pro, Vivo Y300 Pro: Έρχεται την επόμενη εβδομάδα με αρκετές πρωτιές για την εταιρείαvivo Y300 Pro, Vivo Y300 Pro: Έρχεται την επόμενη εβδομάδα με αρκετές πρωτιές για την εταιρεία

Η σειρά Y είναι η σειρά τηλεφώνων vivo με τις περισσότερες πωλήσεις στην Κίνα και ο Jia εξήγησε ότι η εταιρεία θέλει να φέρει τα κορυφαία χαρακτηριστικά στις πιο προσιτές συσκευές της.

Το νέο τηλέφωνο θα έχει μπαταρία σιλικόνης-άνθρακα, την ίδια δηλαδή τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα vivo X Fold3 και Fold3 Pro. Ωστόσο, εδώ η χωρητικότητα θα είναι μεγαλύτερη και το Y300 Pro θα έχει κυψέλη 6.500 mAh. Πρόκειται για το πρώτο mainstream τηλέφωνο που θα φτάσει σε τέτοια χωρητικότητα το 2024.

Η νέα τεχνολογία μπαταρίας με την υψηλότερη πυκνότητά της…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο