vivo V29 Lite 5G: Ταχύτητες 5G και Flagship φωτογραφικά χαρακτηριστικά σε mid-range τιμή

Η vivo παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το V29 Lite 5G. To υψηλής αισθητικής mid-range smartphone της σειράς V έρχεται στην χώρα μας, με μία σειρά χαρακτηριστικών που θυμίζουν την ποιότητα και την αξιοπιστία «ναυαρχίδας» με το σύνολο των χαρακτηριστικών του να είναι προσαρμοσμένο, στην χρήση που απαιτεί η καθημερινότητα του μέσου καταναλωτή. Η συσκευή διατίθεται αποκλειστικά στην Ελλάδα στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ με τιμή 379,90 ευρώ.

Αρκεί μόνο να παραθέσουμε τα βασικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά, τα οποία δίνουν πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες συσκευες της μεσαίας κατηγορίας, όπως το ότι είναι εξοπλισμένo με κύρια κάμερα 64MP OIS Anti-Shake, οθόνη AMOLED προστασίας ματιών 120 Hz, καθώς και FlashCharge 44W σε μόλις 30 λεπτά, εξασφαλίζοντας αστείρευτη ενέργεια για μια ολόκληρη ημέρα.

Επιπλέον, το V29 Lite 5G φέρει λειτουργία Extended RAM για ομαλή εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών ταυτόχρονα, δυνατότητα eSIM, αντοχή στο νερό και τη σκόνη IP54, καθώς και κομψό σχεδιασμό για τους λάτρεις της τεχνολογίας και του στυλ.

vivo V29 Lite 5G τιμή, vivo V29 Lite 5G: Ταχύτητες 5G και Flagship φωτογραφικά χαρακτηριστικά σε mid-range τιμή