TikTok: Κυκλοφορεί ομαδικές συνομιλίες για έως και 32 άτομα

Tο ΤikTok κυκλοφορεί ορισμένες ενημερώσεις άμεσων μηνυμάτων, συμπεριλαμβανομένων των ομαδικών συνομιλιών, μια λειτουργία που ζητούσαν πολύ οι χρήστες.

Η ByteDance σημειώνει ότι οι ομαδικές συνομιλίες δεν είναι διαθέσιμες παντού αυτή τη στιγμή, αλλά όσοι έχουν πρόσβαση στη λειτουργία θα μπορούν να συνομιλούν σε ομάδες έως 32 ατόμων.

Μπορείτε να ξεκινήσετε μια ομαδική συνομιλία με δύο τρόπους. Από τα εισερχόμενά σας, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Συνομιλία στο επάνω μέρος της οθόνης ή ένα όνομα στη λίστα μηνυμάτων και, στη συνέχεια, το κουμπί “Περισσότερες επιλογές…”. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε ποιους φίλους θέλετε να συμπεριλάβετε και να πατήσετε “Έναρξη ομαδικής συνομιλίας”.

Ένας άλλος τρόπος για να ξεκινήσετε μια ομαδική συνομιλία είναι η κοινή χρήση μιας ανάρτησης με ένα σύνολο ατόμων. Όταν έχετε ένα βίντεο για το οποίο θέλετε να συνομιλήσετε με περισσότερα από ένα άτομα, πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Δημιουργία ομαδικής συνομιλίας”. Επιλέξτε τους φίλους στους οποίους θέλετε να το στείλετε, προσθέστε ένα μήνυμα αν θέλετε και μετά ξεκινήστε να συζητάτε με τους φίλους σας για το βίντεο.

Μπορείτε να αποδεχτείτε οποιεσδήποτε προσκλήσεις ομαδικής συνομιλίας λαμβάνετε μέσω των εισερχομένων σας, ενώ μπορείτε να προσκαλέσετε μόνο άτομα που ακολουθείτε αμοιβαία σε μια ομαδική…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο