Super League 1, Άρης – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Όλα έγιναν στο Β’ ημίχρονο

Ο Άρης προηγήθηκε στο 63′ με τον Μορόν για να ισοφαρίσει ο Ρεγκίς στο 81′

Ο Άρης σκόνταψε (1-1) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς προηγήθηκε με τον Λορέν Μορόν ενώ οι Αρκάδες ισοφάρισαν με τον Ρεγκίς με τους «κίτρινους» να διαμαρτύρονται για το γκολ που ακυρώθηκε στο 86ο λεπτό όπου ο διαιτητής Παπαδόπουλος θεώρησε ότι υπήρξε επαφή του Ζαμόρα με το χέρι.

Ο Άρης δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Πανσερραϊκού και ο δε Αστέρας Τρίπολης μάλλον έδειξε ότι είναι ομάδα… εκτός έδρας καθώς μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ πήρε βαθμό και στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου προηγήθηκε με τον Λορέν Μορόν, ο Αστέρας Τρίπολης άλλαξε ολοκληρωτικά με την είσοδο του Παλάσιος στο γήπεδο και ισοφάρισε με τον Ρεγκίς ενώ στο 86’ οι «κίτρινοι» σκόραραν με τον Μόντσου αλλά ο διαιτητής Παπαδόπουλος ακύρωσε το γκολ εκτιμώντας ότι ο Ζαμόρα έκανε επαφή με το χέρι αλλάζοντας την πορεία της μπάλας.

Άλλαξαν μόνο έναν στόπερ!

30 ? true : false; var REFRESH_KEY = ‘refreshOnView’; var REFRESH_VALUE = autoRefresh ? ‘yes’ : ‘no’; if (sizes) { definedSlot = googletag.defineSlot(code, size, divId)…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο