Sony Xperia 1 VI: Nέα ενημέρωση λογισμικού φέρνει το Wi-Fi 7

Όταν η Sony παρουσίασε το Xperia 1 VI είδαμε μερικές αναβαθμίσεις σχεδιασμού και λογισμικού από το προηγούμενο μοντέλο. Όταν κυκλοφόρησε, η Sony δεσμεύτηκε να προσθέσει αργότερα υποστήριξη Wi-Fi 7 και τώρα εκπληρώνει αυτή την υπόσχεση.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι χάρη σε μια ενημέρωση λογισμικού, το Sony Xperia 1 VI υποστηρίζει πλέον συνδεσιμότητα Wi-Fi 7. Ωστόσο, αυτή η ενημέρωση φαίνεται να κυκλοφορεί σε φάσεις, επομένως θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για να φτάσει σε όλες τις συσκευές.

Το Wi-Fi 7 ανεβάζει τη συνδεσιμότητα στο επόμενο επίπεδο με ταχύτερη επικοινωνία και πιο σταθερές συνδέσεις. Ενισχύει την απόδοση στις ζώνες των 2,4 GHz, 5 GHz και 6 GHz, ξεκλειδώνοντας προηγμένες λειτουργίες που καλύπτουν υψηλή απόδοση, χαμηλότερη καθυστέρηση και μεγαλύτερη αξιοπιστία για οικίες, επιχειρήσεις και βιομηχανικές ρυθμίσεις.

Οι βασικές εφαρμογές που επωφελούνται από το Wi-Fi 7 περιλαμβάνουν επαυξημένη, εικονική και εκτεταμένη πραγματικότητα (AR/VR/XR), καθηλωτική εκπαίδευση 3D και ροή βίντεο εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας.

Mερικά από τα ξεχωριστά πλεονεκτήματα του Wi-Fi 7:

Υψηλότερη απόδοση
Καλύτερη υποστήριξη για προβλέψιμο λανθάνοντα χρόνο
Βελτιωμένη απόδοση, ακόμη και σε πολυσύχναστα δίκτυα
Βελτιωμένη στιβαρότητα και αξιοπιστία
Χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος

 

Το Xperia 1 VI παρουσιάστηκε στις 15 Μαΐου και μία από τις πιο αξιοσημείωτες…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο