Sony, Oppo, Honor και Huawei ξεχώρισαν στα βραβεία EISA 2024

Το Sony Xperia 1 VI είναι το καλύτερο smartphone για δημιουργούς για το 2024-2025, σύμφωνα με την EISA, η οποία απένειμε τα ετήσια βραβεία της.

Η EISA είναι μια μοναδική ένωση 55 περιοδικών ειδικού τύπου από 29 χώρες. Διεθνώς γνωστή για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία EISA, η EISA ξεκίνησε το 1982 όταν οι επικεφαλείς πέντε ευρωπαϊκών φωτογραφικών περιοδικών συγκεντρώθηκαν για να επιλέξουν τη ”Μηχανή της Χρονιάς” για πρώτη φορά.

Η Expert Imaging and Sound Association δημοσίευσε τους νικητές της σε έξι κατηγορίες και η ενότητα Mobile Devices είδε τα προϊόντα των Honor, Oppo και Huawei να συναντούν το Xperia ως εξαιρετικά στον τομέα τους.

Το Honor 200 Pro επιλέχθηκε ως το καλύτερο smartphone συνολικά, το Oppo Reno12 Pro ψηφίστηκε ως το καλύτερο smartphone AI, ενώ η Space Edition του Huawei Watch 4 Pro βραβεύτηκε με το καλύτερο smartwatch.

Το Xperia 1 VI επιλέχθηκε ως το «απόλυτο smartphone για δημιουργούς» για την τριπλή κάμερα του με οπτικά συστήματα Zeiss και επίστρωση Exmor T*. Διαθέτει τηλεφακό 12 MP με συνεχές οπτικό ζουμ 3,5x-7,1x και εφαρμογή κάμερας one-for-all για όλες τις ανάγκες του δημιουργού. Χαρακτηρίστηκε ότι έχει καλοκουρδισμένα ηχεία και άψογο Active Use Score.

Το Honor 200 Pro…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο