Samsung One UI 5.1.1 beta 3: Κυκλοφόρησε σε επιλεγμένες συσκευές Galaxy

Η Samsung κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση beta του One UI 5.1.1, την τρίτη κατά σειρά, για τα Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Tab S8. Η έκδοση firmware για το Galaxy Z Fold 4 είναι ZWGB ενώ για τη σειρά tablet Galaxy Tab S8 είναι ZWGA. Η τελική έκδοση της ενημέρωσης αναμένεται να διατεθεί αυτόν τον μήνα.

Η ενημέρωση περιλαμβάνει την εξάλειψη ορισμένων σφαλμάτων, συμπεριλαμβανομένου ενός ζητήματος παραμόρφωσης που επηρέασε την ultrawide κάμερα του foldable. Τo Galaxy Watch Camera Controller,το οποίο επιτρέπει στο ρολόι να ελέγχει απομακρυσμένα την κάμερα του τηλεφώνου, θα φορτώνεται πλέον πιο γρήγορα και το πρόβλημα με την εφαρμογή της κάμερας λύθηκε. Η ενημέρωση λύνει επίσης το ζήτημα με το παιχνίδι Clash Royale.

Όσον αφορά τη σειρά tablet Galaxy Tab S8, η λίστα αλλαγών περιλαμβάνει τη διόρθωση ενός σφάλματος που σχετίζεται με τα wallpaper στα tablet, μια βελτίωση στις κάμερες και πολλές άλλες βελτιώσεις.

Το One UI 5.1.1 βασίζεται στο Android 13 και είναι προεγκατεστημένο στα Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5 και στη σειρά Galaxy Tab S9 που θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο