Samsung Galaxy Z Fold6 Slim: Nέες φήμες το θέλουν να έρχεται νωρίτερα και με άλλο όνομα

Oι φήμες για το Galaxy Z Fold 6 Slim (παλαιότερα γνωστό ως Galaxy Z Fold 6 Ultra) συνεχίζουν να υφίστανται και πλέον το πιο πιθανό σενάριο είναι μια γρήγορη κυκλοφορία με εντελώς διαφορετικό όνομα.

Ένα τρίτο πιθανό όνομα για το λεπτότερο και πιο εντυπωσιακό book-style foldable της Samsung μέχρι σήμερα είναι αρκετά πιθανό και έχει πιο πολύ νόημα από τα δύο ονόματα που εικάζονταν προηγουμένως από αξιόπιστες και μη πηγές.

Αυτό που προτείνει ο leaker Evan Blass εδώ είναι ότι η Samsung αποφάσισε να πάει με το όνομα Galaxy Z Fold Special Edition για το… ιδιαίτερο επερχόμενο αναδιπλούμενο.

Αυτό είναι το Z Fold Special Edition, προσέξτε, και όχι το Z Fold 6 Special Edition, το οποίο μπορεί να μοιάζει με μια μικρή και ασήμαντη διάκριση ενώ ταυτόχρονα υποδηλώνει ότι αυτή η συσκευή που φημολογείται συχνά δεν θα έχει πολύ μεγάλη ομοιότητα με το υπάρχον Galaxy Z Fold 6.

Δυστυχώς, ο Evan Blass δεν προσθέτει κάποια πληροφορία σχετικά με τη διαθεσιμότητα του Galaxy Z Fold Special Edition, αφήνοντάς μας να βασιζόμαστε σε όσα ακούσαμε προηγουμένως από άλλους tipster και δημοσιεύσεις.

Αυτό που περιμένουμε είναι ότι η Samsung θα περιορίσει τις πωλήσεις αυτού του προϊόντος στην Κίνα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο