Samsung Galaxy Z Fold6: Λεπτότερο, ελαφρύτερο και με φουλ δυνατότητες Galaxy AI

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Z Fold6 στην εκδήλωση Unpacked στο Παρίσι, αποκαλύπτοντας ένα λεπτότερο, ελαφρύτερο τηλέφωνο με νέες αναλογίες διαστάσεων για τις οθόνες του.

Η νέα αναδιπλούμενη ναυαρχίδα έχει chipset Snapdragon 8 Gen 3 και διαθέτει One UI 6.1.1, με τα πιο πρόσφατα καλούδια Galaxy AI από τα εργαστήρια της εταιρείας.

Η πιο σημαντική αλλαγή που έφερε το Galaxy Z Fold6 είναι αναμφισβήτητα η νέα, ελαφρώς διαφορετική αναλογία διαστάσεων της εξωτερικής οθόνης. Η αναλογία 22,1:9 είναι σημαντικά καλύτερη από την αναλογία 23,1:9 του απερχόμενου μοντέλου.

Samsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Z Fold6: Λεπτότερο, ελαφρύτερο και με φουλ δυνατότητες Galaxy AISamsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Z Fold6: Λεπτότερο, ελαφρύτερο και με φουλ δυνατότητες Galaxy AI

Η διαγώνιος της εξωτερικής οθόνης αυξήθηκε ελαφρώς στα 6,3″, σημειώνοντας μια αξιοπρεπή αύξηση μεγέθους σε βάρος των πλαισίων.

Το Galaxy Fold6 είναι 1,5 mm πιο κοντό και 2,9 mm φαρδύτερο όταν ξεδιπλώνεται (1 mm σε λειτουργία αναδίπλωσης) σε σύγκριση με το Galaxy Fold5. Είναι επίσης 0,5 mm πιο λεπτό όταν ξεδιπλώνεται (1,3 mm όταν είναι διπλωμένο), αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είναι 14 g ελαφρύτερο από τον…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο