Samsung Galaxy Z Fold 4: Πήρε το One UI 5.1.1 beta με πολλά νέα χαρακτηριστικά

Η Samsung ξεκίνησε ένα πρόγραμμα beta για την επερχόμενη έκδοση One UI 5.1.1 του Galaxy Z Fold 4 στη Νότια Κορέα και η πρώτη έκδοση beta έχει φτάσει ήδη στους χρήστες.

Το αρχείο καταγραφής αλλαγών αποκαλύπτει πολλές νέες δυνατότητες για το foldable. Πιο συγκεκριμένα, κάνει λόγο για βελτιωμένες προεπισκοπήσεις στις Πρόσφατες εφαρμογές για split screen, full screen ή pop-up εφαρμογές, απευθείας εναλλαγή από pop-up σε split-screen, μετακίνηση pop-up εφαρμογών εκτός οθόνης για ασφαλή διατήρηση μέχρι να θελήσετε να επιστρέψετε σε αυτές, προεπισκόπηση εφαρμογών όταν τοποθετούνται με το S Pen πάνω από τα εικονίδια τους. Ακόμα, η γραμμή εργασιών μπορεί πλέον να εμφανίζει έως και 4 εφαρμογές που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα και αυτόματη προσαρμογή της περιοχής της γραμμής εργασιών εάν εμφανίζονται 7 ή λιγότερα εικονίδια.

Επιπλέον, πολλές ακόμη εφαρμογές θα υποστηρίζουν τον πίνακα λειτουργίας Flex Mode και, όταν το χρησιμοποιείτε με μέσα, έχετε τώρα κουμπιά για γρήγορη μετάβαση προς τα εμπρός ή προς τα πίσω για 10 δευτερόλεπτα, ενώ πατώντας τη γραμμή χρόνου θα μεταβείτε στη συγκεκριμένη στιγμή στο χρονοδιάγραμμα. Η γραμμή εργαλείων του πίνακα ευέλικτης λειτουργίας είναι προσαρμόσιμη και η Γρήγορη κοινή χρήση με τις επαφές είναι πλέον πάντα δυνατή, ακόμη και όταν δεν βρίσκονται κοντά. Μπορείτε επίσης να…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο