Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά για όσους περίμεναν μια βελτίωση σε σύγκριση με το S24 Ultra .

Σύμφωνα με τον διάσημο leaker Ice Universe, η μπαταρία του S25 Ultra θα είναι ακριβώς ίδια με την μπαταρία του S24 Ultra στα 5.000 mAh. Επιπλέον, ακόμη και η μέγιστη χωρητικότητα φόρτισης θα παραμείνει αμετάβλητη στα 45W.

Έτσι, ενώ το S25 Ultra φημολογείται ότι έχει έναν αρκετά σημαντικό επανασχεδιασμό, τελικά κάποια πράγματα στο εσωτερικό θα παραμείνουν ακριβώς τα ίδια.

Aξίζει να πούμε εδώ πως ορισμένοι από τους Κινέζους ανταγωνιστές της Samsung άρχισαν σιγά-σιγά να εξοπλίζουν τις ναυαρχίδες τους με μεγαλύτερες μπαταρίες και οι φήμες λένε ότι η επόμενη παρτίδα από την Κίνα, που έρχεται στα τέλη του τρέχοντος έτους και στις αρχές του επόμενου έτους, θα προχωρήσει ακόμη περισσότερο – περίπου 6.000 mAh.

Με αυτό ως δεδομένο, όταν το S25 Ultra θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο, μπορεί να φαίνεται λίγο ικανοποιητικό, όσον αφορά τη χωρητικότητα της μπαταρίας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο