Samsung Galaxy S24 και S24+: Φήμες ότι θα έχουν οθόνες LTPO

To Samsung Galaxy S21 Ultra ήταν το πρώτο της σειράς S της κορεατικής εταιρείας που χρησιμοποίησε οθόνη LTPO. Αυτή τη τεχνολογία προσφέρει καλύτερο έλεγχο του ρυθμού ανανέωσης της οθόνης και παράλληλα εξοικονομεί μπαταρία.

Το S21 και το S21+ είχαν διατηρήσει τις παλαιότερου τύπου οθόνες που υποστήριζαν μόνο μερικές επιλογές ρυθμού ανανέωσης. Το ίδιο ίσχυσε και για το S22 και S22+ αλλά και για το S23 και S23+.

Επιτέλους αυτή η τακτική θα αλλάξει σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που φέρνει στο φως ο γνωστός tipster Ice Universe. Όπως είπε, τόσο το Samsung Galaxy S24 όσο και το S24+ θα κάνουν τη μετάβαση στις LTPO οθόνες.

Aυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη εξοικονόμηση της ενέργειας σε κατάσταση αναμονής όταν είναι ενεργοποιημένη η Always On οθόνη.

Ακόμα, ο Ice Universe αναφέρει πως οι νέες οθόνες θα διαθέτουν ένα στενότερο πλαίσιο (τη στιγμή που ακούγονται αντίστοιχες φήμες για την επερχόμενη σειρά της Apple, iPhone 15).

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ανάλυση που θα υποστηρίζουν οι οθόνες δεν υπάρχουν, αλλά αυτό που ακούγεται είναι πως η Samsung δεν θα αλλάξει τις κάμερες selfie (παραμένουν οι Dual Pixel 12MP).

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο