Samsung Galaxy S23 FE: Διέρρευσαν όλα τα specs και η ημερομηνία κυκλοφορίας

Οι συσκευές Fan Edition της Samsung έχουν γίνει talk of the town την τελευταία εβδομάδα, με συνεχείς πληροφορίες και διαρροές.

Οι φήμες θέλουν την εταιρεία να ετοιμάζει δύο νέα μοντέλα Galaxy Tab FE, το πρώτο foldable τηλέφωνο Galaxy Z FE και Galaxy Buds FE. Βέβαια, ο τεχνολογικός γίγαντας θα κυκλοφορήσει και τη νέα γενιά S FE, το Galaxy S23 FE, το οποίο θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Γνωρίζαμε ήδη κάποια πράγματα για το Galaxy S23 FE, αλλά τώρα ένας από τους πιο αξιόπιστους leakers στο X (πρώην Twitter), ο Yogesh Brar, μοιράστηκε μια λίστα με τις προδιαγραφές του τηλεφώνου, επιβεβαιώνοντας κάποιες προηγούμενες πληροφορίες και παρουσιάζοντας ορισμένες καινούργιες.

Προδιαγραφές Galaxy S23 FE

Σύμφωνα με τον Brar, το Galaxy S23 FE θα διαθέτει οθόνη Dynamic AMOLED 6,4 ιντσών με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120 Hz.  Κάτω από την οθόνη θα είναι ενσωματωμένη μια selfie κάμερα 10MP, η οποία αναμένεται να είναι ίδια με αυτή των S22 και S22 Plus από πέρυσι.

Όσον αφορά τις κάμερες στο πίσω μέρος, η λίστα αναφέρει τον ίδιο κύριο shooter 50MP που φημολογούνταν ήδη πριν, που πιστεύεται ότι είναι ίδια με αυτή του vanilla Galaxy…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο