Samsung Galaxy S21 FE: Διαθέσιμο και στην Ευρώπη το Circle to Search

Η λειτουργία Circle to Search, η οποία κυκλοφόρησε από τη Samsung για το Galaxy S21 FE στο Βιετνάμ και σε ορισμένες άλλες ασιατικές χώρες πριν από λίγες ημέρες, κυκλοφορεί τώρα στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Η ενημέρωση που φέρνει το Circle στην Αναζήτηση στο Samsung Galaxy S21 FE ανεβάζει επίσης το επίπεδο ενημέρωσης κώδικα ασφαλείας Android στο smartphone έως τον Αύγουστο του 2024. Στον Καναδά, η ενημέρωση συνοδεύεται από την έκδοση υλικολογισμικού G990WVLUCGXG8. Στην Ευρώπη, υπάρχουν δύο εκδόσεις, G990BXXU9GXH2 ή G990B2XXU8GXH2, ανάλογα με τον αριθμό μοντέλου του τηλεφώνου.

Στις ΗΠΑ, η ενημέρωση κυκλοφορεί για ξεκλείδωτες μονάδες και μονάδες κλειδωμένες από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Τα ξεκλείδωτα μοντέλα λαμβάνουν την ενημέρωση με την έκδοση υλικολογισμικού G990U1UEUCGXG7, ενώ τα μοντέλα που είναι κλειδωμένα σε δίκτυα AT&T, Comcast, Dish, Metro PCS, T-Mobile και Xfinity Mobile λαμβάνουν την ενημέρωση με υλικολογισμικό G990USQUCGXG8.

Εάν δεν έχετε λάβει την ενημέρωση στο Samsung Galaxy S21 FE, μπορείτε να την ελέγξετε με μη αυτόματο τρόπο μεταβαίνοντας στο μενού Ρυθμίσεις > Ενημέρωση λογισμικού του τηλεφώνου.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο