Samsung Galaxy A06: Διέρρευσαν οι πλήρεις προδιαγραφές και νέα render

Η Samsung ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Galaxy A06, το οποίο εντοπίστηκε σε άλλο render που διέρρευσε από τον @evleaks στο X.

Το smartphone θα έρθει σε ένα υπέροχο κίτρινο χρώμα με λεπτές κάθετες ρίγες στο πίσω μέρος και έχουμε άλλη μια επιβεβαίωση ότι όλα τα πλήκτρα θα βρίσκονται σε ένα προεξέχον μέρος του πλαισίου στη δεξιά πλευρά.

Samsung Galaxy A06, Samsung Galaxy A06: Διέρρευσαν οι πλήρεις προδιαγραφές και νέα render

Η συσκευή με αριθμό μοντέλου SM-A065F πέρασε πρόσφατα από το Geekbench, αποκαλύπτοντας το chipset Helio G85. Το τηλέφωνο θα έχει οθόνη LCD 6,7 ιντσών με ανάλυση μόνο HD+, πρόσθεσε ένας άλλος χρήστης X. Θα υπάρχει κάμερα 50 MP στο πίσω μέρος μαζί με έναν βοηθητικό αισθητήρα 2 MP, ενώ το selfie shooter φέρεται να έχει συσκευή απεικόνισης 8 MP.

Samsung Galaxy A06, Samsung Galaxy A06: Διέρρευσαν οι πλήρεις προδιαγραφές και νέα render Samsung Galaxy A06, Samsung Galaxy A06: Διέρρευσαν οι πλήρεις προδιαγραφές και νέα render

Όλες αυτές οι προδιαγραφές είναι πανομοιότυπες με το Galaxy A05, συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας 5.000 mAh με φόρτιση 25 W, κάτι που μας κάνει να…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο