Pixel 8: Αυτή θα είναι η νέα, ανανεωμένη εφαρμογή της κάμερας

H Google σχεδιάζει να αναθεωρήσει τη διεπαφή χρήστη της εφαρμογής της κάμερας για την επερχόμενη σειρά Pixel 8, σύμφωνα με ανώνυμο insider της εταιρείας.

Ο leaker μοιράστηκε με το Android Authority τις εικόνες της νέας διεπαφής χρήστη αποκαλύπτοντας τις αλλαγές που σχεδιάζει να κάνει η Google.

Επί του παρόντος, σύροντας προς τα κάτω στο σκόπευτρο εμφανίζονται οι ρυθμίσεις. Με τη νέα UI το swipe θα γίνεται προς τα πάνω.

Pixel 8, Pixel 8: Αυτή θα είναι η νέα, ανανεωμένη εφαρμογή της κάμερας Pixel 8, Pixel 8: Αυτή θα είναι η νέα, ανανεωμένη εφαρμογή της κάμερας

Αριστερά είναι η τωρινή UI, στο κέντρο η νέα Photo UI και δεξιά η νέα Video UI.

Ακόμα, η εφαρμογή θα διαθέτει έναν νέο τρόπο επιλογής μεταξύ λήψης φωτογραφίας ή εγγραφής βίντεο. Αυτή τη στιγμή όταν ανοίγετε την εφαρμογή κάμερας, υπάρχουν επιλογές στο κάτω μέρος της οθόνης που περιλαμβάνουν τη λήψη Πορτραίτου, τη χρήση της κάμερας ή τη λήψη βίντεο (το οποίο σας δίνει στη συνέχεια επιλογές για εγγραφή σε αργή κίνηση, κανονική ή Time Lapse) και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικές λειτουργίες όπως Panorama και Photo Sphere.

Mε…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο