OnePlus Open: Νέες φωτογραφίες αποκαλύπτουν redesign

Mια επερχόμενη συσκευή στην αγορά των foldable αναμένεται να ανταγωνιστεί τα κυρίαρχα Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5 της Samsung και μιλάμε για το OnePlus Open.

H συσκευή φημολογείται χρόνια αλλά πρόσφατα μαθεύτηκαν περισσότερες πληροφορίες. Φύλλα προδιαγραφών και renders μας έχουν δώσει μια πολύ καλή εικόνα του τι έρχεται.

Σε μια σπάνια διόρθωση για τον δημοφιλή tipster τεχνολογίας OnLeaks κυκλοφόρησε μια άλλη σειρά από renders. Αυτά προφανώς βασίζονται σε μια αναθεωρημένη έκδοση της ίδιας συσκευής, παρουσιάζοντας μερικές αρκετά σημαντικές σχεδιαστικές αλλαγές.

OnePlus Open, OnePlus Open: Νέες φωτογραφίες αποκαλύπτουν redesign OnePlus Open, OnePlus Open: Νέες φωτογραφίες αποκαλύπτουν redesign

Αυτό που παρατηρούμε είναι πως έχει ένα ευρύτερο aspect ratio και ίσως να είναι λίγο κοντύτερο. Ο χώρος της κάμερας στο πίσω μέρος της συσκευής είναι μεγαλύτερος καλύπτοντας σχεδόν τη μισή πλάτη.

Το επόμενο πράγμα που πιθανότατα θα παρατηρήσετε είναι οι γωνιακές εγκοπές στην εξωτερική οθόνη. Ακόμα, τα πλαϊνά είναι πιο στρογγυλεμένα στη νέα σχεδίαση και η θέση των ηχείων έχει προσαρμοστεί ώστε να προσφέρει καλύτερη απόδοση ήχου.

Δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαιωμένη ημερομηνία για το πότε θα κυκλοφορήσει το OnePlus Open….

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο