OnePlus Nord 4: Teardown βίντεο αποκαλύπτει πως επισκευάζεται πολύ δύσκολα λόγω της μεταλλικής πλάτης

Το OnePlus Nord 4 ήρθε με μεταλλικό πίσω μέρος, ένα στοιχείο που λείπει από τον κόσμο των smartphone εδώ και μερικά χρόνια. Αυτό το κάνει σίγουρα να ξεχωρίζει ανάμεσα στις αναρίθμητες συσκευές με πλαστική πλάτη ή γυαλί, αλλά όπως αποδεικνύεται το κάνει να ξεχωρίζει και με διαφορετικό τρόπο – για την πολύ κακή επισκευασιμότητά του.

Tο teardown βίντεο που δημοσίευσε στο Youtube το κανάλι PBKreviews δείχνει πόσο δύσκολο είναι να επισκευάσετε το Nord 4. Λόγω της μεταλλικής πλάτης, είναι πολύ δύσκολο να μπείτε στο εσωτερικό του τηλεφώνου. Ακόμη και το πέρασμα από το τζαμάκι στο επάνω μέρος έχει ως αποτέλεσμα ζημιά στο περίβλημα.

Η απομάκρυνση του μετάλλου είναι το πιο περίπλοκο μέρος οποιασδήποτε επισκευής. Μετά από αυτό, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Εν τέλει, το Nord 4 λαμβάνει βαθμολογία επιδιόρθωσης 4 στα 10, όπου το 10 θα ήταν η καλύτερη βαθμολογία και το 0 θα ήταν λιγότερο επισκευάσιμο.

Η αντικατάσταση της οθόνης είναι η πιο δύσκολη, καθώς λαμβάνει βαθμολογία 0,5/2, η οποία είναι ίδια με τη βαθμολογία για τον εσωτερικό σχεδιασμό και την οργάνωση. Διαθεσιμότητα εξαρτημάτων, ευκολία αντικατάστασης μπαταρίας και ευκολία αντικατάστασης άλλων, διάφορων εξαρτημάτων, το καθένα λαμβάνει βαθμολογία 1/2,…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο