OnePlus Nord 4: Τέσσερις σημαντικές ενημερώσεις Android & έξι χρόνια ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας

Τον Φεβρουάριο, η OnePlus απάντησε στην Google και τη Samsung που προσφέρουν υποστήριξη λογισμικού για επτά χρόνια για τις ναυαρχίδες τους, λέγοντας ότι οτιδήποτε πάνω από πέντε χρόνια δεν έχει κανένα νόημα από οικονομική άποψη.

Πέντε μήνες αργότερα, η κινεζική εταιρεία φαίνεται να έχει αλλάξει άποψη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του OnePlus, Kinder Liu, μόλις είπε στο Digital Trends ότι το επερχόμενο Nord 4 θα λάβει ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας έξι ετών από την κυκλοφορία του. Σίγουρα, ένας επιπλέον χρόνος δεν είναι τόσο μεγάλος, αλλά και πάλι αποτελεί αλλαγή πλεύσης

Το Nord 4 θα λάβει τέσσερις σημαντικές ενημερώσεις Android, όπως το OnePlus 11 και το OnePlus 12. Είναι ενδιαφέρον ότι το Nord 4 θα υποστηρίζεται για έναν επιπλέον χρόνο σε σύγκριση με το Galaxy A55 της Samsung και A35 , που παίρνουν μόνο πέντε. Το A55 θα μπορούσε να είναι ένας από τους κύριους ανταγωνιστές του, οπότε το Nord 4 θα έχει ένα πλεονέκτημα σε αυτό το τμήμα.

Το Nord 4 φέρνει επίσης έναν πολύ μοναδικό σχεδιασμό, χρησιμοποιώντας μια μεταλλική unibody κατασκευή που λείπει από τον κόσμο των κινητών εδώ και μερικά χρόνια.

Σύμφωνα με τον Liu της OnePlus, αυτό επιλέχθηκε για «αντοχή, ομορφιά, μονιμότητα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο