OnePlus 12: Φήμες για πολύ μεγάλη μνήμη RAM

Μια νέα φήμη για το OnePlus 12 θέλει τη συσκευή να έρχεται με περισσότερη μνήμη RAM από αυτή που θα μπορούσε κανείς να περιμένει, φτάνοντας μέχρι τα 24 GB.

Ο leaker Digital Chat Station διέρρευσε τις προδιαγραφές του επερχόμενου OnePlus 12 στο Weibo. Αυτή η διαρροή ευθυγραμμίζεται σε γενικές γραμμές με προηγούμενες, αλλά ρίχνει φως και σε ορισμένες νέες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το νέο leak, η OnePlus θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια κυρτή οθόνη ανάλυσης 2K στο OnePlus 12, όχι μια οθόνη QHD+, όπως έχουν υποστηρίξει προηγούμενες διαρροές.

OnePlus 12, OnePlus 12: Φήμες για πολύ μεγάλη μνήμη RAM

Το bit “υψηλής συχνότητας dimming” θα μπορούσε να αναφέρεται στη ρύθμιση του πλάτους παλμού (PWM) σε μια απροσδιόριστη “υψηλή συχνότητα”.

Προχωρώντας στις προδιαγραφές, ο Snapdragon 8 Gen 3 φημολογείται εδώ και καιρό. Οι νέες πληροφορίες εδώ είναι ότι το OnePlus 12 θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε διαμορφώσεις RAM 16 GB και 24 GB.

Έχουμε ήδη δει 16 GB LPDDR5X RAM στο OnePlus 11 και συσκευές που έχουν κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Κίνα όπως το OnePlus Ace 2 Pro κυκλοφόρησαν πρόσφατα με 24 GB RAM.

Το leak δεν κάνει καμία αναφορά σε…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο