Nubia Z60S Pro: Διέρρευσαν οι βασικές προδιαγραφές πριν την επίσημη ανακοίνωση

Η Nubia αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα της ναυαρχίδα που έχει επίκεντρο την κάμερα, το Z60S Pro, στις 23 Ιουλίου, μαζί με ένα άλλο πολύ ισχυρό smartphone, το Nubia Z60 Leading Version, αλλά τα smartphone θα είναι διαθέσιμα μόνο για αγορά στην Κίνα αρχικά.

Πριν την επίσημη ανακοίνωση, η Nubia έχει ήδη αρχίσει να διαφημίζει το τηλέφωνο και μερικοί αξιόπιστοι tipsters διέρρευσαν τις βασικές προδιαγραφές του.

Με τον σχεδιασμό του τηλεφώνου να έχει αποκαλυφθεί πλήρως, τώρα γνωρίζουμε ότι το Z60S Pro θα είναι διαθέσιμο σε τουλάχιστον τρία χρώματα: μαύρο, τιρκουάζ και λευκό. Προφανώς, το Z60S Pro θα διαθέτει πλάτη με τζάμι και μεταλλικό μεσαίο πλαίσιο, όπως φαίνεται στην εικόνα.

Όσον αφορά το hardware, ο tipster Digital Chat Station ισχυρίζεται ότι το επερχόμενο τηλέφωνο με κάμερα υψηλής ποιότητας της Nubia θα διαθέτει μεγάλη οθόνη OLED με ανάλυση 1,5K.

Nubia Z60S Pro, Nubia Z60S Pro: Διέρρευσαν οι βασικές προδιαγραφές πριν την επίσημη ανακοίνωσηNubia Z60S Pro, Nubia Z60S Pro: Διέρρευσαν οι βασικές προδιαγραφές πριν την επίσημη ανακοίνωση

Επιπλέον, το Nubia Z60S Pro θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm , ένα chipset που ανακοινώθηκε στα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο