Mαρκ Ζούκερμπεργκ: Γιατί «έφαγε ξύλο» ο Mr Facebook

Μια φωτογραφία με μαυρισμένα μάτια πόσταρε στο Instagram o δημιουργός του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, τονίζοντας πως η εικόνα… μιλά από μόνη της.

17 SHARES

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ επιβεβαίωσε στο Instragram πως τα μάτια του είναι μαυρισμένα γιατί… έφαγε ξύλο, διευκρινίζοντας πως η προπόνηση ζίου ζίτσου ξέφυγε λίγο από τον έλεγχο. Ο 39χρονος συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Meta μοιράστηκε μια selfie σε μια ανάρτηση στο Instagram την Κυριακή (1/10), δείχνοντας τους δύο νέους τραυματισμούς του. «Η προπόνηση ξέφυγε λίγο από τον έλεγχο. Ίσως χρειαστεί να ενημερώσω το avatar μου», έγραψε στη λεζάντα.

Ο Ζούκερμπεργκ είπε σε συνέντευξή του τον Αύγουστο του 2022 ότι άρχισε να μελετά για πρώτη φορά τη μορφή πολεμικής τέχνης κατά τη διάρκεια της πανδημίας της COVID-19, προσθέτοντας ότι το άθλημα του έδωσε ενέργεια.

«Μετά από μια ή δύο ώρες προπόνησης, ή κύλισης ή πάλης με φίλους ή προπόνησης με διαφορετικούς ανθρώπους, είναι σαν να είμαι έτοιμος να λύσω οποιοδήποτε πρόβλημα στη δουλειά της ημέρας» είπε μεγιστάνας στον παρουσιαστή του podcast Joe Rogan.

Ο δισεκατομμυριούχος σημείωσε επίσης στο podcast ότι προπονείται με τον Dave Camarillo,…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο