Kuo: Το iPhone 15 δεν θα είναι τόσο δημοφιλές όσο το iPhone 14

Ο πιο γνωστός αναλυτής της Apple, o Ming-Chi Kuo έκανε τις προβλέψεις του για την κλήση κερδών του τρίτου τριμήνου του οικονομικού έτους της εταιρείας, η οποία αναμένεται μετά το κλείσιμο της αγοράς σήμερα.

Στην ανάλυσή του, ο Kuo αποκαλύπτει επίσης ότι με βάση τις προσδοκίες της «αγοράς», η ζήτηση για τη σειρά iPhone 15 θα είναι χαμηλότερη από την τρέχουσα σειρά iPhone 14. Aν και δεν ξεκαθαρίζει τον λόγο που το πιστεύει αυτό, αυτός θα μπορούσε να είναι η φημολογούμενη αύξηση των τιμών στα μοντέλα Pro.

Η μεγάλη αναβάθμιση για το iPhone 15 Pro Max θα είναι η προσθήκη ενός φακού περισκοπίου που θα επιτρέψει στο τηλέφωνο να προσφέρει έως και 5x-6x οπτικό ζουμ από το τρέχον 3x για το iPhone 14 Pro Max. Μια άλλη αύξηση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε όλη τη γραμμή φημολογείται επίσης.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές, ωστόσο, φαίνεται να έρχονται στα μοντέλα που δεν είναι Pro, καθώς το iPhone 15 και το iPhone 15 Plus θα αποκτήσουν και τα δύο το Dynamic Island  και μια σημαντική αναβάθμιση σε μια κύρια κάμερα 48MP Wide στο πίσω μέρος. Αλλά τα μοντέλα Pro θα είναι τα πρώτα που…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο