iPhone SE 4: Φήμες ότι θα βασίζεται στο iPhone 14 και όχι στο iPhone 16

H κυκλοφορία του iPhone SE 4 υπολογίζεται ότι θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του νέου έτους και οι διαρροές για τη συσκευή ολοένα και πληθαίνουν.

Το iPhone «Special Edition», σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, θα βασίζεται στο iPhone 14. Αυτό φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με τις εικασίες από έναν leaker του Weibo με το όνομα χρήστη “Fixed Focus Digital”, ο οποίος είπε τον περασμένο μήνα ότι ο σχεδιασμός του πίσω πάνελ του iPhone SE 4 θα υιοθετηθεί από το iPhone 16 που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Kαθώς ο Gurman είναι πραγματικός insider της Apple όσο μπορεί να είναι κάποιος δημοσιογράφος τεχνολογίας τον πιστεύουμε περισσότερο από τον άγνωστο leaker του Weibo. O καθένας, ωστόσο, μπορεί να κάνει λάθος.

Αλλά ας υποθέσουμε ότι ο επικεφαλής ανταποκριτής του Bloomberg έχει δίκιο. Μπορούμε να περιμένουμε το iPhone SE 4 να διαθέτει οθόνη OLED 6,1 ιντσών σε σύγκριση με την οθόνη LCD 4,7 ιντσών που χρησιμοποιήθηκε στο τελευταίο iPhone SE από το 2022. Το προηγούμενο μοντέλο iPhone SE βασιζόταν στο iPhone 8 που σημαίνει ότι είχε το Touch ID αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένος στο κουμπί αρχικής οθόνης. Αυτό θα αντικατασταθεί με το Face ID και…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο