iPhone 17 Air: Με ποιο cool εμφάνιση αλλά ίδιες προδιαγραφές με τα κανονικά iPhone;

Toν περασμένο Μάιο ξεκίνησαν οι φήμες για ένα νέο μοντέλο από την Apple που θα αντικαθιστούσε το iPhone Plus, υπήρξε ενθουσιασμός ανάμεσα στους χρήστες.

Το μοντέλο αυτό ονομάστηκε iPhone Air από όλους… εκτός από την Apple και φημολογείται ότι θα έχει υψηλότερη τιμή από το κορυφαίο μοντέλο Pro Max. Αυτό έδειξε ότι αυτή θα ήταν μια υψηλών προδιαγραφών συσκευή με απίστευτα λεπτή κατασκευή.

Ακόμα, ένα γράφημα που δημοσιεύτηκε στο “X” από τον Ice Universe ήταν ισχυρίστηκε ότι έδειχνε τις προδιαγραφές για όλα τα μοντέλα iPhone 17 συμπεριλαμβανομένου του μοντέλου που αναμένεται τώρα να ονομάζεται iPhone 17 Air.

Οι προδιαγραφές δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο καθώς το τηλέφωνο υποτίθεται ότι θα φέρει οθόνη OLED 6,65 ιντσών με ProMotion και δυναμικό ρυθμό ανανέωσης με εύρος 1Hz-120Hz ανάλογα με το περιεχόμενο που εμφανίζεται στην οθόνη. Αυτό είναι θετικό, αν και φημολογείται ότι και τα τέσσερα μοντέλα iPhone 17 περιλαμβάνουν οθόνη ProMotion. Αλλά αμέσως μπορούμε να δούμε ότι το τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από τον απλό επεξεργαστή εφαρμογών Jane A19 (AP). Τα iPhone 17 Pro και iPhone 17 Pro Max θα τροφοδοτούνται και τα δύο από το πιο ικανό A19 Pro AP.

Ενώ τα μοντέλα iPhone 17 Pro θα διαθέτουν…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο