iPhone 17: Η RAM θα αυξηθεί στα 12 GB, από 8 GB στο iPhone 16

Τα μοντέλα iPhone 17 του επόμενου έτους θα έρχονται με 12 GB RAM, αυξημένα από τα 8 GB μνήμης RAM που αναμένεται στα επερχόμενα μοντέλα iPhone 16 της Apple, σύμφωνα με μια αξιόπιστη πηγή ακριβών προβλέψεων σχετικά με τα σχέδια της Apple.

Η ενσωματωμένη μνήμη στην υπάρχουσα σειρά iPhone 15 διαφέρει μεταξύ των Pro και μη Pro μοντέλων. Τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus διαθέτουν 6 GB RAM, ενώ τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max διαθέτουν 8 GB RAM. Αυτή η διαφορά λέγεται ότι είναι ο λόγος για τον οποίο το Apple Intelligence υποστηρίζεται μόνο από τα μοντέλα iPhone 15 Pro.

Kαθώς αποτελεί προϋπόθεση για την Apple Intelligence, και τα τέσσερα επερχόμενα μοντέλα iPhone 16 της Apple αναμένεται να διαθέτουν 8 GB RAM, όπως και το φημολογούμενο iPhone SE 4, το οποίο είναι πιθανό να κυκλοφορήσει την επόμενη άνοιξη.

Τώρα, όμως, σε μια ανάρτηση στο Weibo την Τετάρτη, ο κινέζος leaker “Phone Chip Expert” είπε ότι τα μοντέλα iPhone 17 του επόμενου έτους θα έχουν 12 GB RAM για πιο προηγμένες εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης οn device.

«Εάν σκοπεύετε να μεταβείτε σε ένα iPhone με τεχνητή νοημοσύνη, το…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο