iPhone 17: Αυτά τα 5 χαρακτηριστικά θα το κάνουν να ξεχωρίσει

Τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 16 που θα έρθουν τον Σεπτέμβριο θα μοιάζουν αρκετά με τα μοντέλα iPhone 15, αλλά οι φήμες υποδηλώνουν ότι η Apple θα κάνει μεγάλες αλλαγές το 2025.

Υπήρξαν κάποιες ενδείξεις για μια ολοκαίνουργια συσκευή στη σειρά iPhone και μπορεί να είναι το πιο ακριβό iPhone που έχει προσφέρει η Apple μέχρι σήμερα.

Νέο ‘Slim’ Design
Οι φήμες αναφέρονται στο νέο iPhone 17 που η Apple έχει σχεδιάσει ως το «iPhone 17‌ Slim», αλλά η Apple σχεδόν σίγουρα δεν θα χρησιμοποιήσει αυτή την ονομασία. Το “slim” αναφέρεται στον πιο κομψό, λεπτό σχεδιασμό της συσκευής.

Με το μοντέλο M4 iPad Pro 12,9 ιντσών, η Apple έκοψε πάνω από ένα χιλιοστό από το πάχος, με αποτέλεσμα την πιο λεπτή συσκευή που έχει κατασκευάσει η Apple μέχρι σήμερα. Η ίδια εστίαση σε έναν σβέλτο σχεδιασμό αναμένεται το 2025 και το επερχόμενο iPhone λέγεται ότι θα είναι «σημαντικά πιο λεπτό» από τα τρέχοντα iPhone.

Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες σχετικά με το πόσο λεπτό θα κατασκευάσει η Apple αυτό το iPhone, αλλά το iPad Pro έχει πάχος μόλις 5,1 mm και θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως σχέδιο για το τι να περιμένουμε.

Όσον αφορά το μέγεθος, το iPhone…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο