iPhone 16 Pro: Τα πιο εντυπωσιακά leaks για το επερχόμενο μοντέλο

To iPhone 16 Pro που αναμένεται τον Σεπτέμβριο θα είναι το iPhone με τη μεγαλύτερη τεχνητή νοημοσύνη που δημιουργήθηκε ποτέ.

Κατά τη διάρκεια του WWDC, η Apple ανακοίνωσε μια σειρά νέων εργαλείων, με το όνομα Apple Intelligence, τα οποία θα παρέχουν machine learning για τη σύνδεση όλων των εφαρμογών iPhone με τη δυνατότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους και έτσι να κάνουν το Siri πιο έξυπνο.

Tα πιο αξιοπρόσεκτα leak
Οι νέες λειτουργίες με το Apple Intelligence μαζί με το νέο hardware μπορούν να κάνουν το επόμενο τηλέφωνο της εταιρείας πιο επαναστατικό από τα προηγούμενα. Οι διαρροές του Ιουνίου αποκάλυψαν τις πλήρεις διαστάσεις, ακόμη και τις μεγαλύτερες του iPhone 16 Pro και της έκδοσης Max.

Κανονικά, οι πιο αξιόπιστες διαρροές τείνουν να γίνονται μήνες πριν από την κυκλοφορία, οπότε αυτές φαίνεται να είναι οι οριστικές.

Σχεδίαση και οθόνη iPhone 16 Pro
Η διαρροή σχετικά με το μέγεθος αυτού του μοντέλου υποδηλώνει ότι θα είναι ακόμη μεγαλύτερο για να χωρέσει τις νέες κάμερες περισκοπίου που μπορείτε να δείτε στο iPhone 15 Pro Max.

Επομένως, ένα μέγεθος μεταξύ 6,3 και 6,9 ιντσών, όπως αποκάλυψε ο αξιόπιστος tipster Sonny Dickson. Το καλύτερο μέρος σε αυτή την περίπτωση θα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο