iPhone 16 Pro: Με ενσύρματη φόρτιση 40 W και ασύρματη φόρτιση MagSafe 20 W

Τελευταίες φήμες από την Κίνα υποστηρίζουν ότι τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα δουν βελτιώσεις στο τμήμα της φόρτισης.

Ενώ τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max μπορούν να φτάσουν έως και 27 W χρησιμοποιώντας καλώδιο και έως και 15 W χρησιμοποιώντας ασύρματη φόρτιση MagSafe, τα φετινά μοντέλα φημολογείται ότι θα πάνε ένα βήμα παραπέρα.

Τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max προφανώς θα υποστηρίζουν ενσύρματη φόρτιση 40W και ασύρματη φόρτιση MagSafe 20W. Αυτά είναι τα μέγιστα ποσοστά και δεν θα επιτευχθούν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας φόρτισης.

Μένει να δούμε πώς αυτή η αύξηση θα επηρεάσει τον πραγματικό χρόνο φόρτισης, καθώς αυτό ενδιαφέρει πρακτικά τους χρήστες. Αν οι φήμες αποδειχθούν αληθινές, πρόκειται για μια ικανοποιήτική βελτίωση ωστόσο είναι ακόμα αρκετά μακριά από τις κύριες κορυφές 120W ενσύρματα και 50W ασύρματα των κινεζικών εταιρειών.

Από την άλλη πλευρά, η πηγή αυτής της φήμης ισχυρίζεται ότι η αύξηση αυτή έρχεται για να αντισταθμίσει τις επερχόμενες αυξήσεις στη χωρητικότητα της μπαταρίας στα iPhone 16 Pro και Pro Max. Η Apple θέλει να φορτίζουν τουλάχιστον τόσο γρήγορα όσο οι προκάτοχοί τους, ακόμα και…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο