iPhone 16 & iPhone 16 Pro: Οι 5 μεγαλύτερες φήμες για τα νέα iPhone

Όταν το iPhone 16 έρθει αυτό το φθινόπωρο, δεν θα φαίνεται τόσο διαφορετικό από τα προηγούμενα μοντέλα iPhone, ωστόσο θα υπάρχουν αλλαγές.

Οι φήμες αναφέρουν μερικές νέες προσθήκες που θα μπορούσαν ωστόσο να βοηθήσουν τις νέες συσκευές να ξεχωρίζουν και ειδικά στα μοντέλα iPhone 16 Pro.

Αυτές είναι οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές αλλαγές που φημολογούνται για τα τέσσερα νέα iPhone που έρχονται αυτό το φθινόπωρο.

Action Button σε κάθε iPhone

Πέρυσι, τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max αντικατέστησαν τον διακόπτη σίγασης στο πλάι του τηλεφώνου με ένα νέο Action Button. Οι πρώτες φήμες δείχνουν ότι τα iPhone 16 και iPhone 16 Plus θα ακολουθήσουν το παράδειγμά τους αυτό το φθινόπωρο με ένα δικό τους Action Button.

Αυτό θα λειτουργεί σχεδόν με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί στα τρέχοντα μοντέλα Pro. Ένα παρατεταμένο πάτημα θα φέρει σίγαση των κλήσεων, αναδημιουργώντας τη λειτουργία του διακόπτη Σίγασης, με το τηλέφωνο να δονείται για να σας ενημερώσει ότι ο ήχος είναι σίγαση. Αλλά από την εφαρμογή Ρυθμίσεις, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το κουμπί Ενέργεια για να ενεργοποιεί μια συγκεκριμένη συντόμευση, είτε πρόκειται για εκκίνηση μιας εφαρμογής, ενεργοποίηση του φακού, εκκίνηση της συσκευής εγγραφής φωνής ή εκτέλεση…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο