iPhone 16: Πιθανό λανσάρισμα στις 20 Σεπτεμβρίου με αυτά τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple είναι πιθανό να κυκλοφορήσει τη νέα της σειρά iPhone 16 στα καταστήματα την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, με την εταιρεία να αναμένεται να στείλει προσκλήσεις για τα μέσα ενημέρωσης για την εκδήλωση ανακοίνωσης του iPhone το συντομότερο αυτή την εβδομάδα.

Η Apple σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση για την παρουσίαση των μοντέλων iPhone 16, μαζί με τα μοντέλα Apple Watch επόμενης γενιάς, και τα νέα AirPods την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Η εταιρεία δεν έχει ακόμη ανακοινώσει επίσημα την ημερομηνία για την εκδήλωσή της τον Σεπτέμβριο, με τον Gurman να υπαναχωρεί σε πηγές που γνωρίζουν τα σχέδια της Apple.

iPhone 16: Τι να περιμένετε

Η σειρά iPhone 16 αναμένεται να φέρει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Τι μπορούμε να περιμένουμε:

Μεγαλύτερη οθόνη

  • Ενώ τα εξωτερικά σχέδια δεν αναμένεται να υποστούν σημαντικές συνολικές αλλαγές, αναμένουμε μικρές αυξήσεις στο μέγεθος της οθόνης και μια νέα αναλογία διαστάσεων για τα μοντέλα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.

Ένα νέο Capture Button θα περιλαμβάνεται και στα τέσσερα μοντέλα iPhone 16 και θα χρησιμοποιείται για τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο με πιο εκλεπτυσμένο έλεγχο.

Αλλαγές…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο