iPhone 16: Η Apple μπορεί να αποκάλυψε κατά λάθος πώς θα είναι διαφορετικό

Η Apple μπορεί να μας άφησε άθελά της να ρίξουμε μια ματιά στα σχέδιά της για το iPhone 16, το οποίο πρόκειται να παρουσιάσει πολύ σύντομα.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Apple πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία της στο WWDC όπου αποκάλυψε το iOS 18, μια νέα ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος που τροφοδοτεί όλα τα προϊόντα της εταιρείας.

Πριν από την επίσημη αποκάλυψή του, το iOS 18 περιγραφόταν εσωτερικά από την Apple ως η μεγαλύτερη ενημέρωση που έχει κάνει ποτέ η εταιρεία και οι φήμες σίγουρα ανταποκρίθηκαν στη διαφημιστική εκστρατεία καθώς το iOS 18 εισάγει θεμελιώδεις αλλαγές και βελτιώσεις στον τρόπο λειτουργίας του iOS στις συσκευές της Apple.

Μια πτυχή του iOS 18 που έχει προκαλέσει κάποια συζήτηση στο διαδίκτυο είναι η λεπτή αλλαγή που έκανε η Apple στη διεπαφή χρήστη (UI), στην οθόνη ακριβώς δίπλα στα πλαίσια. Όταν πατάτε κάποιο από τα κουμπιά έντασης ήχου, τα πλαίσια προεξέχουν προς τα μέσα προς το κέντρο της οθόνης, δίνοντας μια οπτική ένδειξη στον χρήστη που πατάει ένα κουμπί….

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο