iPhone 15: To USB-C καλώδιο ίσως είναι 50% μακρύτερο

H επερχόμενη σειρά iPhone 15 της Apple, την οποία περιμένουμε να γίνει επίσημη τον Σεπτέμβριο, ίσως συνοδεύεται από ένα πλεγμένο καλώδιο φόρτισης USB-C που είναι 50% μακρύτερο από το καλώδιο Lightning που έχουν τα τρέχοντα μοντέλα iPhone.

Το μήκος των καλωδίων που αποκαλύφθηκε στις πρόσφατες αναφορές έκανε κάποιους να σκεφτούν ότι θα ήταν πολύ μακριά για ένα iPhone, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες υποδηλώνουν ότι η Apple σχεδιάζει να προσφέρει ένα σημαντικά μακρύτερο καλώδιο φόρτισης για πρώτη φορά.

Ο συλλέκτης συσκευών της Apple “Kosutami”, ο οποίος αποκάλυψε τις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα ταιριαστά χρώματα και τα πλεγμένα καλώδια USB-C που φέρεται να συνοδεύουν τα μοντέλα iPhone 15, λέει τώρα ότι το καλώδιο έχει μήκος 1,5 μέτρο. Τη ίδια φήμη μοιράστηκε και ο “Majin Bu”, ο οποίος πρόσθεσε ότι τα νέα καλώδια θα πρέπει να είναι πολύ πιο ανθεκτικά. Το μακρύτερο καλώδιο προφανώς θα φέρει και μια ανανεωμένη συσκευασία.

Το καλώδιο Lightning είναι από καουτσούκ, λευκό και έχει μήκος μόλις ένα μέτρο. Τα νέα πλεκτά καλώδια αναμένεται να έρχονται σε μαύρο, λευκό, κίτρινο,…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο