iPhone 15 Pro: Φήμες για τεράστιο χώρο αποθήκευσης 2 TB

O γνωστός leakster Yeux1122 κυκλοφόρησε μια φήμη που θέλει την Apple να εξετάζει το ενδεχόμενο να αυξήσει τη χωρητικότητα αποθήκευσης του iPhone 15 Pro στα 2 TB. Παρά το γεγονός ότι ο leakster λέει ότι πηγή του είναι ένας προμηθευτής, καλύτερα να κρατάμε μικρό καλάθι για τέτοιες πληροφορίες.

Ένας χρήστης του Weibo είπε επίσης ότι το iPhone 15 Pro ενδέχεται να διαθέτει μια επιλογή αποθήκευσης 2 TB και να διπλασιάσει τις χωρητικότητες αποθήκευσης σε όλους τους τομείς, ξεκινώντας με την αύξηση των αρχικών 128 GB στα 256 GB.

iphone 15 pro, iPhone 15 Pro: Φήμες για τεράστιο χώρο αποθήκευσης 2 TB iphone 15 pro, iPhone 15 Pro: Φήμες για τεράστιο χώρο αποθήκευσης 2 TB

Η περυσινή σειρά iPhone 14 κυκλοφορεί με αρχικό βασικό αποθηκευτικό χώρο 128 GB, προσφέροντας επιλογές για εκτεταμένη αποθήκευση. Τα μοντέλα iPhone 14 Pro φτάνουν μέχρι 1 TB, ενώ τα non-pro φτάνουν το μέγιστο 512 GB.

Αν θυμηθούμε τις φήμες που θέλουν τις τιμές των μοντέλων της σειράς iPhone 15 να ανεβαίνουν φέτος, μια αύξηση της χωρητικότητας θα μπορούσε να τις δικαιολογήσει. Αν και πολλοί είναι καλυμμένοι…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο