iPhone 15: Αποκαλύφθηκε κατά λάθος η ημερομηνία ανακοίνωσης

Σε περίπου ένα μήνα περιμένουμε την παρουσίαση της νέας σειράς iPhone 15 και μια δημοσίευση φέρεται να αποκαλύπτει την ακριβή ημερομηνία ανακοίνωσης των νέων smartphone της Apple.

Η Apple συνηθίζει να ανακοινώνει τα νέα iPhone την πρώτη ή τη δεύτερη Τρίτη του Σεπτεμβρίου αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει, όπως πέρυσι που τα είδαμε Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου λόγω αργίας.

Η ομάδα του 9to5Mac πιστεύει ότι το φετινό λανσάρισμα θα πέσει επίσης Τετάρτη. Έχουν πληροφορίες από πολλές πηγές ότι οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας ζήτησαν από τους υπαλλήλους τους να μην απουσιάζουν στις 13 Σεπτεμβρίου, καθώς μια σημαντική ανακοίνωση για smartphone πρόκειται να συμβεί εκείνη την ημέρα.

Δεδομένου ότι η Apple ανακοινώνει τα τηλέφωνά της τον Σεπτέμβριο, αυτές οι πληροφορίες συνδυάζονται και συμπεραίνουμε ότι τότε θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ανακοίνωσης του iPhone 15. Εάν ισχύει αυτό, οι προπαραγγελίες του iPhone 15 πιθανότατα θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου και τα τηλέφωνα θα κυκλοφορήσουν μια εβδομάδα αργότερα, στις 22 Σεπτεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι η κυκλοφορία θα καθυστερήσει περίπου μία εβδομάδα σε σύγκριση με τη σειρά iPhone 14.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο