iOS 17: Οι 10 νέες δυνατότητες

Τον περασμένο Ιούνιο, η Apple ανακοίνωσε το iOS 17 με πολλά νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες για το iPhone. Τρεις μήνες με beta αργότερα, η ενημέρωση κυκλοφόρησε για τις συσκευές που κυκλοφόρησαν από το iPhone XS και αργότερα.

Τα 10 νέα βασικά χαρακτηριστικά του iOS 17 είναι τα εξής:

StandBy

Είναι μια νέα προβολή πλήρους οθόνης που παρέχει ευδιάκριτες πληροφορίες που έχουν σχεδιαστεί για να προβάλλονται από απόσταση όταν ένα iPhone βρίσκεται στο πλάι και φορτίζεται, σύμφωνα με την Apple. Η προσαρμόσιμη διεπαφή μπορεί να εμφανίζει ένα ρολόι σε διάφορα στυλ, ένα ημερολόγιο, τις αγαπημένες φωτογραφίες, την πρόγνωση του καιρού, τα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής μουσικής, τα widgets και πολλά άλλα.

iOS 17, iOS 17: Οι 10 νέες δυνατότητες

Το StandBy έχει σχεδιαστεί για ένα iPhone που φορτίζει σε κομοδίνο, πάγκο κουζίνας ή γραφείο και υποστηρίζει Live Activities, Siri, εισερχόμενες κλήσεις και μεγαλύτερες ειδοποιήσεις. Η δυνατότητα λειτουργεί επίσης με την always-on οθόνη του iPhone 14 Pro.

Πόστερ προφίλ επαφής

Το iOS 17 επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα πόστερ που θα εμφανίζεται κατά τη διάρκεια μιας εισερχόμενης τηλεφωνικής κλήσης στο iPhone άλλου ατόμου. Μπορεί να περιλαμβάνει φωτογραφία ή Memoji,…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο