//////////

Το μέλλον της Ορθοδοντικής λέγεται Invisalign και έχει έρθει στην Γλυφάδα

Τα ορθοδοντικά προβλήματα είναι αποτέλεσμα της επίδρασης κληρονομικών (π.χ. μέγεθος γνάθων ή δοντιών) ή περιβαλλοντικών παραγόντων (π.χ. παρατεταμένος θηλασμός δακτύλου) ή συνδυασμού τους.

Επιπλέον τοπικοί παράγοντες, όπως η πρόωρη απώλεια νεογιλών δοντιών λόγω τερηδονισμού, η αγκύλωση νεογιλών δοντιών κ.α., μπορούν να επηρεάσουν την ανάπτυξη ορθοδοντικών προβλημάτων.

Invisalign Γλυφάδα

Η Ορθοδοντική επιστήμη μέχρι σήμερα τα προσεγγίζει με ένα κλασικό τρόπο, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει έρθει στην Ελλάδα, και κυρίως σε ορθοδοντικά ιατρεία της Γλυφάδας.

Η μέθοδος INVISALIGN είναι το  πιο προηγμένο σύστημα ορθοδοντικής θεραπείας.  Η μέθοδος INVISALIGN είναι μία αόρατη επιλογή από μια σειρά από λεπτούς διαφανείς νάρθηκες (aligners) για τα επάνω και / ή τα κάτω δόντια, οι οποίοι έχουν σχήμα πετάλου και εφαρμόζουν πάνω στα δόντια όπως ακριβώς ένα γάντι ταιριάζει στο χέρι.

Η θεραπεία με Invisalign έχει αποδειχθεί κλινικά ότι είναι πολύ αποτελεσματική και τις περισσότερες φορές κοστίζει το ίδιο ή και λιγότερο απο άλλες θεραπείες.

Διαβάστε περισσότερα για αυτή την επαναστατική μέθοδο που έχει ισιώσει τα δόντια και έχει δώσει το χαμόγελο σε 9 εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο στην Ιστοσελίδα της Ορθοδοντικού Μαρίας Καρυδάκη