Google Pixel 9 Pro: Εικόνες το δείχνουν σε τέσσερα χρώματα και από όλες τις γωνίες

Η επόμενη εκδήλωση της Google για την παρουσίαση νέων προϊόντων έχει οριστεί για τις 13 Αυγούστου στη 1 μ.μ. ET, επομένως απομένουν λιγότερο από τρεις εβδομάδες πριν από τη μεγάλη αποκάλυψη.

Αυτή τη φορά περιμένουμε περισσότερα τηλέφωνα από το συνηθισμένο, καθώς το Pixel 9 θα συνοδεύεται από τα Pixel 9 Pro, 9 Pro XL και 9 Pro Fold. Όλα αυτά τα γνωρίζουμε με βάση τα teaser που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο καιρό και φαίνεται να προέρχονται μέσα από την εταιρεία.

Όπως κοινοποιήθηκε από τον leaker @OnLeaks σε μια δημοσίευση για το Android Headlines, το Pixel 9 Pro — το νέο, μικρότερο μοντέλο ναυαρχίδα της Google που θα τοποθετηθεί μαζί με το Pixel 9 Pro XL — θα διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: Porcelain, Obsidian, Rose και Hazel.

Tα δύο πρώτα είναι οι βασικοί χρωματισμοί στη σειρά της Google. Το Hazel είναι ένα άλλο χρώμα που λατρεύει η Google από το Pixel 7 Pro, αλλά το φετινό είναι μια πολύ πιο ήπια απόχρωση. Νέα στη σειρά είναι η επιλογή χρώματος Rose, που εμφανίζεται ως απαλό, διακριτικό ροζ.

Porcelain

Obsidian

Rose

Hazel

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο