Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL, με νέο leak να τα παρουσιάζει σε νέες εικόνες.

Πιο συγκεκριμένα, ο leaker Evan Blass μοιράστηκε ένα επιπλέον σύνολο από renders και για τις τρεις συσκευές δίπλα-δίπλα, δείχνοντας πόσο παρόμοια θα είναι.

Google Pixel 9, Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνηςGoogle Pixel 9, Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Οι ομοιότητες μεταξύ των τριών Pixel 9 είναι ιδιαίτερα εμφανείς με τα τρία μοντέλα να έχουν μαύρο χρώμα. Το Pixel 9 θα έχει δύο κάμερες στο πίσω μέρος του, παραλείποντας τον τηλεφακό που βρίσκεται στα πιο premium 9 Pro και Pro XL. Ακόμα, φαίνεται να έχει ελαφρώς πιο παχιά πλαίσια.

Επιπλέον, το Android Authority μοιράστηκε λεπτομερείς προδιαγραφές για τις οθόνες της σειράς Pixel 9. Και τα τρία θα διαθέτουν πάνελ M14 OLED της Samsung, τα οποία θα πρέπει να παρέχουν εξαιρετική φωτεινότητα και εκτεταμένη διάρκεια ζωής. Το ίδιο πάνελ…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο