Google Pixel: Η ενημέρωση Σεπτεμβρίου είναι ακόμα σε Android 13

Η Google κυκλοφόρησε την τελευταία μηνιαία ενημέρωση για τις συσκευές Pixel, η οποία εξακολουθεί να βασίζεται σε Android 13. Αυτό επιβεβαιώνει εμμέσως πως η κυκλοφορία του Android 14 θα καθυστερήσει μέχρι τον επόμενο μήνα.

Οι υποστηριζόμενες συσκευές για την ενημέρωση είναι από το Pixel 4a 5G και το Pixel 5 και μετά.

Όσον αφορά στο Android 14, αρχικά περιμέναμε ότι η τελική έκδοση θα κυκλοφορούσε τον Αύγουστο με βάση το χρονοδιάγραμμα που έδειχνε η Google διαρκώς την περίοδο των δοκιμών beta της επερχόμενης έκδοσης λειτουργικού συστήματος.

Όμως, τον Αύγουστο, ήρθε μια ακόμη έκδοση beta και στη συνέχεια υπήρξαν μερικές ακόμη εκδόσεις για την επιδιόρθωση σφαλμάτων. Στα μέσα Σεπτεμβρίου ακόμα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης. Ίσως λοιπόν η εταιρεία έχει αποφασίσει όντως να περιμένει μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, οπότε και θα ανακοινώσει επίσημα νέες συσκευές.

Η τωρινή ενημέρωση έρχεται ως έκδοση TQ3A.230901.001 στις περισσότερες συσκευές, αν και σε ορισμένες παραλλαγές τοπικών και παρόχων μπορεί να προστεθεί κάποιο γράμμα και αριθμός. Έρχεται για να διορθώσει σφάλματα και ζητήματα ασφάλειας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο